AVG / GDPR

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming / General Data Protection Regulation (AVG / GDPR) geldt het volgende voor Sleutelbeheersoftware:

 1. Bij het afsluiten van een abonnement met Sleutelbeheersoftware dient akkoord gegaan te worden met de privacyverklaring.
 2. Bij het afsluiten van een abonnement met Sleutelbeheersoftware ontvangt u een Verwerkersovereenkomst. Deze geldt gedurende de abonnementsperiode.
 3. Wanneer het abonnement wordt beëindigd worden alle gegevens van het account binnen een maand na het beëindigen verwijderd. Mocht binnen een maand het abonnement alsnog voortgezet worden dan zijn uw gegevens nog behouden.
 4. Wanneer een persoon die u in Sleutelbeheersoftware heeft toegevoegd verzoekt zijn/haar gegevens te verwijderen dan geldt het volgende:
  – u kunt de persoon verwijderen indien er geen gegevens aan gekoppeld zijn
  – indien de persoon gekoppeld is aan gegevens dient u de naam van de persoon te vervangen met ‘anoniem’
  – gegevens van de betreffende persoon zoals e-mailadres dient u uiteraard ook te verwijderen
 5. Sleutelhistorie blijft aanwezig in Sleutelbeheersoftware. Indien de naam van de persoon is geanonimiseerd zal deze bij de historie niet meer zichtbaar zijn. De historie zelf blijft wel bewaard voor het terugkijken en de overzichten.